RADIONICA "Poslovna podrška poduzetnicima, obrtnicima i poljoprivrednicima"

Poštovani,

 

zadovoljstvo nam je pozvati vas na radionicu “Poslovna podrška poduzetnicima, obrtnicima i poljoprivrednicima” koja se održava u sklopu istoimenog projekta Baranjske razvojne agencije Grada Belog Manastira koji je financiran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj i Grada Belog Manastira. Radionica će se održati u ponedjeljak, 10. lipnja 2019. godine u Hotelu Patria u Belom Manastiru s početkom u 14:30.

 

Cilj nam je okupiti što veći broj ruralnih poduzetnika kako bi svi imali priliku dobiti odgovore na najčešće postavljana pitanja vezano uz sustav oporezivanja malih i srednjih poduzeća i OPG-ova. Nadalje, istom će prilikom biti moguće poslušati i predstavljanje predstojećeg natječaja za male poljoprivrednike, a zainteresirani će, od djelatnika Agencije odmah moći dobiti savjet i uputu kako postupiti prilikom pripreme poslovnog plana.

 

Molimo Vas da se do petka, 07. lipnja 2019. godine prijavite za sudjelovanje putem linka  ili putem maila bara@beli-manastir.hr ili pak na broj telefona Baranjske razvojne agencije 031/710-217.