Održane radionice strateškog planiranja

Na temelju odluke Gradskog vijeća Grada Belog Manastira Baranjska razvojna agencija Grada Belog Manastira započela je proces izrade “Strategije razvoja Grada Belog Manastira 2016. – 2020. godine” organiziranjem triju tematskih radionica strateškog planiranja. Prva radionica s temom “Društvo” bila je 14.11.2016., tema “Gospodarstvo” 15.11.2016., tema “Okruženje” 16.11.2016. godine.

Sve radionice održane su u Velikoj vijećnici Grada Belog Manastira u periodu od 17 do 19 sati kako bi građani koji rade mogli prisustvovati. Na radionice je Grad Beli Manastir poslao pozive svim udrugama registriranim na području Grada, svim poduzetnicima, obrtnicima, poljoprivrednicima, subjektima u turizmu, gradskim tvrtkama i ustanovama prema bazama Baranjske razvojne agencije Grada Belog Manastira. Na radionice su pozvani i svi koji djeluju na području Grada ili na dnevnoj bazi rade sa subjektima s područja Grada.

Ovim putem zahvaljujemo medijima što su najavljivali sve radionice te RRA SIB kao regionalnom koordinatoru i vanjskom timu za provedbu postupka vrednovanja što su bili prisutni na svim radioncama.