Poziv na predstavljanje i raspravu o prijedlogu Programa poticanja razvoja malog gospodarstva na području Grada Belog Manastira u 2022. godini

Upravni odjel za gospodarstvo, proračun, financije i društvene djelatnosti Grada Belog Manastira izradio je prijedlog Programa poticanja razvoja malog gospodarstva na području Grada Belog Manastira u 2022. godini kojim se propisuju vrste i intenzitet potpora, mjerila, uvjeti i postupak dodjele, obveze primatelja kao i druga pitanja od značaja za dodjelu potpora gospodarstvenicima s područja Grada Belog Manastira.

Kako bi Program došao do što većeg broja gospodarstvenika te kako bi se prikupio što veći broj prijedloga i mišljenja, za isti je otvoreno javno savjetovanje sa zainteresiranom javnošću do 1. listopada 2022. godine. Također, kako bi i osobno mogli čuti glas gospodarstvenika, Grad Beli Manastir i Baranjska razvojna agencija Grada Belog Manastira (BARA) organiziraju predstavljanje i raspravu o prijedlogu Programa. Predstavljanje će se održati u četvrtak, 15. rujna 2022. godine, u 10 sati, u konferencijskoj sali Etnološkog centra baranjske baštine u Belom Manastiru, Ulica kralja Tomislava 70.

Organizatori se nadaju velikom broju i aktivnom sudjelovanju gospodarstvenika kako bi kroz konstruktivnu raspravu mogli zajednički doći do potencijalnih rješenja problema ili nedostataka, u interesu svih uključenih strana.