Predstavljanje natječaja "Naš doprinos zajednici" u Belom Manastiru

Zaklada Slagalica u suradnji s Baranjskom razvojnom agencijom Grada Belog Manastira poziva udruge i neprofitne ustanove na predstavljanje natječaja za financiranje građanskih akcija „Naš doprinos zajednici“ kojeg provodi u okviru proširenog Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj.

Predstavljanje će se održati u

Gradskoj vijećnici, Grada Beli Manastir

Kralja Tomislava 53

06. listopada 2016. godine, s početkom u 16.00 sati

Od ove godine je pojednostavljen način prijave, te ćete po prvi puta Vašu prijavu moći predati online, putem e-prijave. Umjesto dosadašnjeg slanja cjelokupne dokumentacije poštom, sada će se poštom slati samo verifikacijski dokument o izvršenoj prijavi kojega ćete primiti na Vaš e-mail po završetku procesa prijave.

Prijava na natječaj provodi se preko sustava www.financijskepodrske.hr a zainteresirani sudionici će dobiti detaljne informacije i upute o elektroničkoj prijavi na natječaj kao i informacije o najčešćim pogreškama i nedoumicama prilikom prijave.

Predstavljanje natječaja provodimo u suradnji s Programom regionalnog razvoja civilnog društva i lokalnih zajednica Šalter.

Predviđeno vrijeme trajanja predstavljanja natječaja je 1 sat.

Sudjelovanje na predstavljanju je besplatno.