Natječaji / Javni pozivi

01. kolovoza 2022. -03. rujna 2022.
Otvoreni

DRUGI JAVNI POZIV za financiranje programa i projekata udruga koje promiču poljoprivredu i vrijednost ruralnog prostora Republike Hrvatske za 2022. godinu

PODRUČJE NATJEČAJA:
  • Poljoprivreda i ruralni razvoj
  • Ostalo
KORISNICI SREDSTAVA:
  • Poljoprivrednici
  • Udruge
  • Ostali

Ministarstvo poljoprivrede poziva udruge da se u skladu s ovim Javnim pozivom prljave za financiranje programa i projekata udruga koje promiču poljoprivredu i vrijednost ruralnog prostora Republike Hrvatske za 2022. godinu.

Sukladno ovome javnom pozivu, Ministarstvo će dodjeljivati financijsku potporu udrugama koje promiču poljoprivredu i vrijednost ruralnog prostora, za djelatnosti koje su povezane uz održavanje manifestacija i/ili promidžbenih aktivnosti te programa udruga.

Ministarstvo će dodjeljivati financijsku potporu udrugama koje sudjeluju u organizaciji manifestacija koje se održavaju od 1. kolovoza do 31. prosinca 2022. godine u trajanju od najviše 5 dana (radionica, seminar, okrugli stol, konferencija, simpozij, sajam…).

Financijska potpora dodjeljuje se u najmanjem iznosu od 5.000,00 kuna i najvećem iznosu od 50.000,00 kuna.

Javni poziv za financijsku potporu otvoren je danom objave na mrežnim stranicama Ministarstva, a zahtjevi se podnose zaključno s 3. rujna 2022. godine.
Kao datum podnošenja prijave smatra se dan predaje prijave poštanskom uredu ili osobnom dostavom u pisarnicu Ministarstva poljoprivrede.